Αρχική » Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον «Άγιο Στυλιανό» (ΦΩΤΟ)

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον «Άγιο Στυλιανό» (ΦΩΤΟ)

από ikivotos

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο, ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024 – 2025, στις εγκαταστάσεις του Βρεφο – Παιδικού και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ο Άγιος Στυλιανός».

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας συνόδευε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Κωνσταντίνος Κωστάκης, ενώ παρόντα ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα ο ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής του Δ.Π.Θ. κ. Άγγελος Τσαλκίδης, ο πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανάσιος Καραγιάννης και η εκπαιδευτικός κα. Μαρία Λαμπούδη. Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης τα παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο με τους γονείς τους και αρκετά από τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μαζί με τις υπεύθυνες παιδαγωγούς. Ο Σεβασμιώτατος στην εναρκτήρια προσλαλιά του, αφού ευχήθηκε στα παιδιά μια καλή, δημιουργική και εποικοδομητική νέα σχολική χρονιά, ευχαρίστησε τους γονείς, οι οποίοι και αυτό το σχολικό έτος εμπιστεύτηκαν την Ιερά μας Μητρόπολη και τον Σταθμό μας για την φύλαξη, την φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Τέλος, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Διευθυντή κ. Βάιο Τερζούδη για την αρωγή και την μέριμνα τους στην ορθή λειτουργία του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μοίρασε στα παιδιά τα βαλιτσάκια «Χαρούμενα Πρωτάκια», με προϊόντα υγιεινής και όχι μόνο, ευγενική χορηγία της εταιρείας Care Direct.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ