Αρχική » Ενοριακές δραστηριότητες Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων

Ενοριακές δραστηριότητες Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων

από ikivotos

Από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων ανακοινώνεται ότι από τον μήνα Οκτώβριο στην ενορία θα πραγματοποιούνται τα εξής:

Α) Σύναξη ενηλίκων: Κάθε Τρίτη στις 5:00 το απόγευμα θα τελείται παράκληση και ανάλυση πατερικών κειμένων. (Φέτος ανάλυση των κατηχήσεων του Αγίου Κυρίλλου Ιεροσολύμων).

Β) Κατηχητικό Σχολείο: Κάθε Σάββατο στις 5:00 μ.μ..

Γ) Αντιαιρετικό Σχολείο: Κάθε Σάββατο στις 5:30μ.μ. (θέμα: σύγχρονες αιρέσεις και πλάνες).

Δ) Ενοριακή χορωδία: Έναρξη προβών της ενοριακής χορωδίας κάθε Τρίτη μετά την παράκληση.(Μαθήματα Ψαλτικής και παραδοσιακών τραγουδιών).

Ε) Ενοριακός καφές: Κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, θα προσφέρεται καφές και θα ακολουθεί διάλογος πάνω σε επίκαιρα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και τις λύσεις που η εκκλησία μας προσφέρει.

Στ) Θεολογικό Σχολείο-θεολογική βιβλιοθήκη: Θα διατίθενται θεολογικού περιεχομένου βιβλία προς ενίσχυση και κατάρτιση των ενδιαφερομένων, συνανθρώπων μας. (Θα παρέχεται και θεολογική υποστήριξη στις όποιες απορίες προκύπτουν).

Ζ) Διανομή ρούχων, παπουτσιών και τροφίμων σε συνανθρώπους μας με ανάγκη. (Πληροφορίες για το πότε και πώς στον Ιερό Ναό και σύμφωνα με τις δυνατότητες αυτού).

Η) Μαθήματα Αγιογραφίας. (Σε συνεννόηση της ομάδας με τον Δάσκαλο. (Πληροφορίες στον Ιερό Ναό).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ