Αρχική » «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»25 χρόνια ιστορίας – Μεγάλη εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο

«ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»25 χρόνια ιστορίας – Μεγάλη εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο

από ikivotos

Είκοσι πέντε (25) χρόνια ιστορίας και αδιάκοπης λειτουργίας και προσφοράς συμπλήρωσε το Κέντρο Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ», το οποίο ιδρύθηκε το 1999 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο. Όλα αυτά τα χρόνια το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά και προσφέρει δωρεάν φαγητό στους εμπερίστατους συμπολίτες μας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και συμβάλλει καθοριστικά στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Για να τιμηθεί η σημαντική επέτειος των είκοσι πέντε (25) χρόνων λειτουργίας του Κέντρου, διοργανώνεται μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση, στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, την Δευτέρα 30/9, στις 8μ.μ., με την ανιδιοτελή συμμετοχή της σπουδαίας Ορχήστρας και Χορωδίας «ΙΩΝΙΑ».

Η Διαχειριστική Επιτροπή του «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ» καλεί τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση, στην διάρκεια της οποίας θα γίνει εκτενής αναφορά στην ιστορία του Κέντρου και στην συμβολή δεκάδων εθελοντριών Κυριών, πολλές εκ των οποίων, στην διάρκεια των ετών, έφυγαν από την ζωή, αφήνοντας, όμως, ανεξίτηλο το στίγμα της πολύτιμης προσφοράς τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Όποιος, όμως, το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει μια σακούλα τρόφιμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ