Αρχική » Στα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μ.Π. λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία, ο Μητρ. Πειραιώς (ΦΩΤΟ)

Στα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μ.Π. λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία, ο Μητρ. Πειραιώς (ΦΩΤΟ)

από ikivotos

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά με τον Χάρη Βαρθακούρη, τον Γιάννη Βαρδή και τη φιλική συμμετοχή του Κώστα Καραφώτη.

Για τον λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 τα Εκπαιδευτήρια της τοπικής μας Εκκλησίας προκειμένου να παρακολουθήσει τις πρόβες των παιδιών της χορωδίας, η οποία θα συμμετάσχει και αυτή τη φορά στην φιλανθρωπική αυτή δράση, αλλά και να ενημερωθεί για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Διάθεση προσκλήσεων γίνεται από τους Ιερούς Ναούς και το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τα Εκπαιδευτήρια της τοπικής μας Εκκλησίας, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς έναντι του σταθμού METRO, από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ηλεκτρονικά από τo ticketservices.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2104118646 και στο 2104122625.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ