Αρχική » Η Εκκλησία της Ρουμανίας παρεμβαίνει δυναμικά στη μάχη κατά του ιού

Η Εκκλησία της Ρουμανίας παρεμβαίνει δυναμικά στη μάχη κατά του ιού

από christina

Σημαντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού και την στήριξη της κοινωνίας  έχει πάρει το Πατριαρχείο Ρουμανίας.Εκτός των άλλων  έθεσε σε λειτουργία την πλατφόρμα  «Βοηθώντας με Χαρά» η οποία όπως ανακοινώθηκε  είναι κάτι παραπάνω από μια πλατφόρμα. Είναι η κινητήριος δύναμη που κάνει την κραυγή της βοήθειας να φτάσει ακριβώς εκείνους που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν με χαρά» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι στόχος είναι να έρθουν σε επαφή όσοι χρειάζονται βοήθεια με όσους προσφέρουν βοήθεια.

Μέσω αυτής λαμβάνονται τα αιτήματα για στήριξη και κατευθύνονται στα αρμόδια πρόσωπα σε επίπεδο Μητροπόλεων ώστε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και να δίνεται ταχύτερη λύση.
Σύμφωνα με τον κοινωνικό φιλανθρωπικό τομέα του Ρουμανικού Πατριαρχείου είναι πολλοί οι άνθρωποι που προσφέρονται να βοηθήσουν στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Πατριαρχείου Ρουμανίας, ιερείς, ψυχοθεραπευτές, φοιτητές, και διάφορες άλλες ειδικότητες
Η συγκεκριμένη στήριξη συνίσταται τόσο στην παροχή συμβουλών, στην υποστήριξη και στην πρώτη ψυχολογική βοήθεια, καθώς και σε δωρεές σε χρήμα ή στην εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ