Αρχική » Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Κυκλοφορεί με μεγάλες προσφορές

Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Κυκλοφορεί με μεγάλες προσφορές

από kivotos

Μη χάσετε αυτό το τεύχος με τις μεγάλες προσφορές.

Στα φύλλα που θα κυκλοφορήσουν στην Αθήνα θα βρείτε:

 

Α. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑΣ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙ
 
Ένα μεγάλο αποκλειστικό δώρο για όλους τους πιστούς! Η προσφιλής εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας για πρώτη φορά σε μανγητάκι, για να το τοποθετήσετε στο ψυγείο σας και σε όποια μεταλλική επιφάνεια στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας!

Β. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ

 
Μη χάσετε τον ευλογημένο με τις ευχές των μοναχών σταυρό, που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στην Κιβωτό της Ορθοδοξίας, για να σας προστατεύει σε κάθε στιγμή της ζωής. 

ή

ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΩΝΙΑ”
ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

Η ιστορία των Ελλήνων της Ιωνίας από την αρχαιότητα ως το 1922. Η θυσία της Χριστιανικής Μικρασίας, η λαμπρή εκκλησιαστική τους παράδοση αλλά και η τεράστια προσφορά των «σταυρωμένων» Μικρασιατών στην αναγέννηση της Ελλάδας αναλύονται μέσα από τις σελίδες του συγκλονιστικού αυτού βιβλίου!

 

Γ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΜΟΣ “Οι Θησαυροί του Αγίου Όρους”
από την Εκδοτική Αθηνών
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ από τον 9ο έως τον 19ο αιώνα

Στον 8ο τόμο που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου περιλαμβάνονται τα αριστουργήματα που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Σταυρονικήτα και την Ιερά Μονή Ξενοφώντος.

Οι έγχρωμες μικρογραφίες των βυζαντινών εκκλησιαστικών χειρόγραφων και κειμηλίων, που αποτελούν απαράμιλλα δείγματα της βυζαντινής ελληνορθόδοξης παράδοσης αλλά και τα σπάνια εικονίσματα του Ιησού Χριστού, της Θεοτόκου και των μεγάλων Αγίων της Ορθοδοξίας, που ποτέ πριν δεν ήταν προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, παρουσιάζονται ταξινομημένα ανά μονή.

Η υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα των μικρογραφιών σε συνδυασμό με την μοναδικής αισθητικής παρουσίαση τους, που είναι αποτέλεσμα της επίπονης και εμπεριστατωμένης επιστημονικής επεξεργασίας του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, ανάγουν την έκδοση αυτή σε ένα εκκλησιαστικό έργο τέχνης, συλλεκτικής αξίας και ανεκτίμητο θησαυρό για κάθε ελληνικό σπίτι!
Συγγραφή- επιμέλεια: Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών 

Στα φύλλα που θα κυκλοφορήσουν στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Α. ΔΥΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΝΤΗΛΗΘΡΕΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ – ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ

Η εφημερίδα Κιβωτός της Ορθοδοξίας εξασφάλισε για εσάς 2 αρωματικές καντηλήθρες κατασκευασμένες με υλικά άριστης ποιότητας, ανθεκτικές και αδιάβροχες! Μην τις χάσετε

Β. ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ”
Ο βίος, το μαρτύριο, ο Μητροπολιτικός Ναός της Θεσσαλονίκης & οι εγκωμιαστικοί λόγοι

 
Στη μνήμη του ελληνικού λαού ο Οκτώβριος είναι ταυτισμένος με τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Ο Άγιος Δημήτριος είναι ένας από τους πλέον λαοφιλείς αγίους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον ορθόδοξο κόσμο. Φαίνεται πως αυτή η δημοτικότητα δεν είναι άσχετη με την αίσθηση της συνεχούς παρουσίας του Αγίου ανά τους αιώνες, όπως πιστοποιείται από τις εμφανίσεις του και τα θαύματά του. Όπως είναι γνωστό, κέντρο της λατρείας του Αγίου είναι η Θεσσαλονίκη, όπου μαρτύρησε και όπου έχει ανεγερθεί από τα πρωτοβυζαντινά χρόνια μεγαλοπρεπής ναός προς τιμήν του. Η Θεσσαλονίκη έχει, ιστορικά, πολλούς λόγους να τιμά τον Άγιο Δημήτριο και από νωρίς άρχισαν να καταγράφονται εκεί τα επανειλημμένα θαύματά του. Η συγγραφή μιας πρώτης συλλογής θαυμάτων αποδίδεται στον Αρχιεπίσκοπο Ιωάννη, λίγο μετά το 600 μ.Χ., ενώ μία δεύτερη, ανώνυμη, γράφτηκε γύρω στο 680 μ.Χ. Οι ιστορικοί έχουν αντλήσει ποικίλες πληροφορίες από αυτά τα κείμενα. Πέρα από το θρησκευτικό τους ενδιαφέρον αποτελούν ανεκτίμητη ιστορική πηγή, ιδιαίτερα για τις μετακινήσεις των Σλάβων τον 6ο-7ο αιώνα και για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη την ίδια εποχή. Ορισμένα θαύματα αναφέρονται σε θεραπεία σωματικών ασθενειών, άλλα στη φροντίδα του Αγίου για το ναό του στη Θεσσαλονίκη και άλλα στην προστασία της πόλης από εχθρικές επιδρομές.

Γ. ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΙΚΟΝΑ: ΠΡΩΤΟΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΕΤΡΟΣ & ΠΑΥΛΟΣ
για να την έχετε πάντα μαζί σας φυλαχτό!


Μη χάσετε την πολύτιμή εικόνα των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου πλαστικοποιημένη και αδιάβροχη, για να την έχετε πάντα μαζί σας, φυλαχτό σε κάθε στιγμή! Περιλαμβάνει το απολυτίκιο και το κοντάκιο των Αγίων.

ή

ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ  (ΕΠΙΛΟΓΗ)
Επιλέξτε μια από τις συλλεκτικές εκδόσεις με τον βίο των μεγάλων Αγίων της Εκκλησίας:

1. ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ & ΟΙ ΕΞΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ο συναρπαστικός βίος του Οικουμενικού Αγίου, οι θρύλοι, οι παραδόσεις, οι θαυματουργές εικόνες και οι θείες παρεμβάσεις του.

ή
 

2. Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥ
Το πολύτιμο κείμενο για τον Άγιο Νικόλαο, που έγραψε πριν από 1000 περίπου χρόνια ο περίφημος βυζαντινός αγιολόγος Συμεών ο Μεταφραστής, σε απόδοση στη νεοελληνική γλώσσα. Στο βιβλίο περιγράφεται με τα πιο ζωηρά χρώματα ο βίος και το έργο του αγίου, τα θαύματα του, αλλά και η μαρτυρία του. Συμπεριλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό με εικόνες φιλοτεχνημένες από σπουδαίους αγιογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ