Στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στη Λακωνία, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουλίου 2017 εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευστάθιο.

Ο Ποιμενάρχης στον σύντομο διάλογο, που έγινε παρόντων των δημοσιογράφων, επισήμανε αρχικά το χρήσιμο τέτοιων επισκέψεων, ώστε να διαπιστώνει ο πολιτικός κόσμος τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών εκ του σύνεγγυς. Στη συνέχεια, τόνισε την σπουδαιότητα της πίστεως και της ελπίδας, που δεν πρέπει να εκλείψουν ποτέ από τον λαό μας παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε στον κ. Μητσοτάκη δύναμη στο έργο του προς όφελος της Πατρίδας.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξέφρασε τη χαρά του για την συνάντησή του με έναν από τους πλέον αξιόλογους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στη συνέχεια τόνισε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε η Ελλάδα να μπει σε ανοδική τροχιά και οι Έλληνες να ξαναβρούν την αισιοδοξία τους.