Αρχική » Μαθητές της Σιβιτανιδείου συζητούν για όλα με νέους κληρικούς

Μαθητές της Σιβιτανιδείου συζητούν για όλα με νέους κληρικούς

από kivotos

Σε όμορφο κλίμα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ένας ανοιχτός και εγκάρδιος διάλογος ανάμεσα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Σχολής με τον Αρχιμανδρίτη π. Χρύσανθο Παπαποστόλου, προϊστάμενο και υπεύθυνο ιερέα Νεότητος του ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Χαλανδρίου, και στους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Σχολής με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Δουληγέρη, υπεύθυνο ιερέα Νεότητος του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου Αχαρνών .

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις αγωνίες τους και τις νεανικές ανησυχίες τους σε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι ιερείς με εύχαρη διάθεση απάντησαν στις απορίες και τα ερωτήματα που έθεσαν τα παιδιά, κάποια από τα οποία είχαν έντονο τον χαρακτήρα της εφηβικής επαναστατικότητας.

Οι διάλογοι με μαθητές και νέους κληρικούς εντάσσονται στα πλαίσια της καλής συνεργασίας του Γραφείου Νεότητος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας προεδρεύει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. Σημαντικό ρόλο στην καλή συνεργασία των ιδρυμάτων έχουν ο κ. Γεώργιος Κοτονιάς, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων καθώς και ο κ. Χρήστος Κουτουλάκος, διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ