Αρχική » Βράβευση Χανιωτών φοιτητών Ιατρικής

Βράβευση Χανιωτών φοιτητών Ιατρικής

από kivotos

Τους άριστους Χανιώτες φοιτητές Ιατρικής βράβευσε την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του το Χαζίρειο Πολιτιστικό κέντρο Ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων όπου παρέστησαν ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και πρόεδρος του Χαζίρειου Ιδρύματος κ. Δαμασκηνός, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οικείος εφημέριος και διοργανωτής της όλης εκδήλωσης Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, ιερείς και πλήθος κόσμου, βραβεύτηκαν 7 εν ενεργεία φοιτητές για τις άριστες επιδόσεις τους στις πανεπιστημιακές σχολές καθώς και 5 εισαχθέντες  στα ελληνικά Πανεπιστήμια. 

Οι 12 νέοι επιστήμονες πέρα από την ηθική ικανοποίηση που αισθάνθηκαν, παρέλαβαν το βραβείο του κληροδοτήματος ”Γεωργίου Ν. Χαζίρη” το οποίο αντιστοιχεί σε ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό, προκειμένου να βοηθήσει στη συνέχιση των σπουδών τους.

Ο Μητροπολίτης συνεχάρει τους ελπιδοφόρους νέους επιστήμονες τονίζοντας ότι είναι αξιέπαινο να βλέπουμε τους νέους μας να προοδεύουν και να μην αφήνουν τα όνειρα τους να χάνονται στην απογοήτευση των καιρών.

 Η όμορφη αυτή εκδήλωση διανθίστηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς από παιδιά της Ενορίας καθώς και με  μία συμβουλετική ομιλία με θέμα ”Ο αλκοολισμός στους νέους” από την Ιατρό κ. Χρυσάνη Ξηρουχάκη.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ