Αρχική » Συνεργασία για Βιολογικά προϊόντα Εκκλησίας – Υπουργείου Αγροτικής

Συνεργασία για Βιολογικά προϊόντα Εκκλησίας – Υπουργείου Αγροτικής

από christina

 

Ο κ. Λιβανός συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο τη συμμετοχή της Εκκλησίας στην προσπάθεια ανάδειξης της ελληνικής διατροφής ως τμήμα της ελληνικής ταυτότητας σε συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο .

Με στόχο την ενδυνάμωση της συνεργασίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την Εκκλησία της Ελλάδος, συναντήθηκαν ο ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο κ. Λιβανός συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο τη συμμετοχή της Εκκλησίας στην προσπάθεια ανάδειξης της ελληνικής διατροφής ως τμήμα της ελληνικής ταυτότητας, τη μοναστηριακή παράδοση, αλλά και την ορθόδοξη νηστεία. Δεν παρέλειψε ακόμη να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο για τη συμβολή της Εκκλησίας στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, όπως αναφέρει το ecclesia.gr.

«Είχαμε μια εγκάρδια και πολύ χρήσιμη συνομιλία με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο. Συζητήσαμε για τους τρόπους συνεργασίας ανάμεσα στην Εκκλησία και την Πολιτεία, κυρίως, σε θέματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».

Μετά τη συνάντηση ο κ. Σπήλιος Λιβανός δήλωσε: “Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω Μακαριώτατε, άλλη μια φορά, για τη συμβολή της Εκκλησίας στην αντιμετώπιση της πανδημίας και για τα μέτρα τα οποία έχετε πάρει για την ενίσχυση των αδύναμων συμπολιτών μας. Με το σοφό, ήρεμο ποιμαντικό λόγο σας, μας δίνετε σε όλους δύναμη για να ανταπεξέλθουμε αυτές τις δύσκολες ώρες με την πανδημία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ