Αρχική » Αγρυπνία στον Βύρωνα για την δακρυρροή της εικόνας της Παναγίας

Αγρυπνία στον Βύρωνα για την δακρυρροή της εικόνας της Παναγίας

από christina

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ναού, την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, στον Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας, στην περιοχή του Βύρωνα, θα τελεστεί αγρυπνία, από τις 8:30μ.μ. – 11:30μ.μ. προς τιμήν της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας, η οποία συνεχίζει να ρέει δάκρυα και μύρο.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Ναού:

Ανακοινώνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας ότι, την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 ώρα 8:30μμ – 11:30μμ, στα πλαίσια του τιμητικού πενηνταλείτουργου προς την Παναγία μας την Παρηγορήτρια, η οποία δηλώνει καθημερινά την παρουσία Της δια της δακρυρροής και της μυροβλυσίας, θα τελεστεί Ιερά Μικρή Αναστάσιμη Αγρυπνία επί τη αποδόσει του Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας οι Ιερείς, θα χρίσουν τους πιστούς με άγιο έλαιο αναμεμειγμένο με Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας .

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 21 Ιουνίου 2021, τελείται ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ στη χάρη της Παναγίας της Παρηγορητρίας, καθημερινά από 07:00 έως 09:00 το πρωί, ενώ ψάλλεται έμπροσθεν της δακρυρροούσης και μυροβλυζούσης πλέον Ιεράς Εικόνος, η ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ώρα 11:00 το πρωί και ώρα 6.30 το απόγευμα καθημερινά.

Ο Ι. Ναός παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ