Αρχική » Οι εορτασμοί για τον Απόστολο Παύλο στην Αθήνα

Οι εορτασμοί για τον Απόστολο Παύλο στην Αθήνα

από christina

Η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει δρομολογήσει εορταστικές εκδηλώσεις για τη μνήμη του Αποστόλου Παύλου, τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες Μητροπόλεις της Ελλάδος, όπως στην Κόρινθο και τη Βέροια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μνήμη του ιδρυτή της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αποστόλου Παύλου, θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων, ασφαλώς, των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ακολουθεί Ανακοίνωση για τους εορτασμούς στην Αθήνα:

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 στις 7.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου επί της οδού Ψαρών της πόλεως των Αθηνών, θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίον θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ως εκπρόσωπος της Δ.Ι.Σ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Το πρωί της εορτής, Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου επί της οδού Ψαρών της πόλεως των Αθηνών, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Συνοδικών Μητροπολιτών Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου και Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντωνίου, ο οποίος και θα ομιλήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ