Αρχική » Το δημογραφικό δεν λύνεται με τους λαθρομετανάστες (Α)

Το δημογραφικό δεν λύνεται με τους λαθρομετανάστες (Α)

από christina

Με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου

Το δημογραφικό δεν λύνεται με τους λαθρομετανάστες (Α)

Αλεξάνδου Π. Κωστάρα

Ομότιμου Καθηγητή Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Θράκης

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η Ελλάδα βυθίζεται δημογραφικά χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο βαθειά κάτω από την στάθμη των αριθμών της επιβίωσης. Σαν την στεριά που την σκεπάζουν και την αφανίζουν τα υπερυψωμένα νερά της θάλασσας εξ αιτίας της τήξης των πάγων στους πόλους της γης. Το ανησυχητικό αυτό φαινόμενο το γνωρίζουμε όλοι. Και πρωτίστως βέβαια εκείνοι που έχουν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Θα περιμέναμε λοιπόν από τους αρμοδίους να είχαν προ πολλού εκπονήσει ένα σχέδιο αποτελεσματικής αντιμετώπισης του προβλήματος για την αποτροπή της επαπειλούμενης δημογραφικής εξαφάνισης της Ελλάδος. Ουδείς όμως εξ αυτών που ανήλθαν στην εξουσία,μετά την αρνητική διαμόρφωση της σχετικής καμπύλης,το έπραξε. Όλοι τους ασχολήθηκαν μόνο με τρέχοντα διαχειριστικά ζητήματα και με την εξασφάλιση της πολιτικής τους επιβίωσης, ενώ αδιαφόρησαν πλήρως για την επιβίωση του Ελληνισμού. Λες και θα μπορούσε να υπάρξει Ελλάδα χωρίς Έλληνες, για να την κυβερνήσουν όσοι αποβλέπουν στο «πηδάλιο» της εξουσίας. Σκάφος χωρίς το δικό του πλήρωμα μόνο πειρατικό μπορεί να είναι. Έτσι πάνε, δυστυχώς, να καταντήσουν οι τελευταίοι καπεταναίοι του το εύανδρο εθνικό μας «σκάφος», που το καμαρώναμε να  «οργώνει» τους «ωκεανούς» της ιστορίας χιλιάδες χρόνια. Δεν ήταν φορτωμένο ποτέ με λάφυρα αυτό το καλό «σκαρί». Πλούτο δικό του  κουβαλούσε, που τον μοίραζε παντού, όπου έπιανε λιμάνι. Δεν υπάρχει στεριά που να μη πλούτισε με τον πλούτο του.

Αφορμή για τις σκέψεις αυτές μας δίνουν οι επανειλημμένες δηλώσεις εκπροσώπων της πολιτειακής και πολιτικής εξουσίας του τόπου, οι οποίοι αποβλέπουν στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που έχουν πλημμυρίσει την χώρα, για να επιλύσουν με αυτούς το οξύτατο και συνεχώς επειδεινούμενο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος. Προς τους λαθρομετανάστες – πρόσφυγες κατ’ αυτήν – είναι στραμμένη η θωριά της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, όπως μάς αποκάλυψε με τις πρόσφατες δηλώσεις της. Προς αυτούς κοιτάζει,  σύμφωνα με τις απόψεις που είχε εκφράσει πριν από ένα περίπου χρόνο επί του θέματος αυτού και ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, λησμονώντας βέβαια την υπόσχεση που είχε δώσει προεκλογικώς στον Ελληνικό Λαό για επαναπροώθηση όλων των παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα. Στην ίδια κατεύθυνση συναντώνται και τα βλέμματα της κ. Διαμαντοπούλου, πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του κ. Μουζάλα, αλήστου μνήμης Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής της απελθούσης Κυβέρησης της «αριστεράς του τίποτα». Ομοθυμαδόν οι «φωστήρες» του Έθνους καλοβλέπουν τους λαθρομετανάστες σαν τον «από μηχανής θεό» που θα τους βγάλει από την αμήχανη θέση και  εμάς από το δημογραφικό αδιέξοδο. Και ύστερα απορούμε, γιατί η αρμοδία επί της μεταναστεύσεως Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Γιόχανσον, δηλώνει ωμά με κάθε ευκαιρία  – χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς από τους ημετέρους αρμοδίους – ότι όσοι παράνομοι μετανάστες εισρέουν στην Ελλάδα, θα παραμένουν σε αυτήν! Είναι προφανές ότι όλοι βολεύονται με την λύση αυτή. Και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν είναι διατεθειμένες να δουν «ρωγμές» στα κλειστά και «στεγανοποιημένα» από εισροές λαθρομεταναστών σύνορά τους, αλλά και οι ημέτεροι εθνοπατέρες που αδυνατούν να λύσουν με άλλον τρόπο το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. Προς τα έξω βέβαια, για να τηρήσουν τα προσχήματα και να ρίξουν «στάχτη στα μάτια» των αφελών, διαμαρτύρονται για τις σχετικές δηλώσεις της κ. Γιόχανσον. Από μέσα τους όμως «τρίβουν χέρια τους» για το «άλλοθι» που τούς προσφέρει. Θυμίζουν στο σημείο αυτό την βιασθείσα κόρη που καταγγέλλει τον βιασμό της, θρηνούσα γοερώς για την ατίμωσή της, ενδόμυχα όμως ψελλίζει με ανακούφιση: «ευτυχώς, βιάσθηκα»!

Φαίνεται ότι αυτός ο πολιτικός αλλοιθωρισμός των αρμοδίων στο δημογραφικό πρόβλημα έχει επηρεασθεί από την λογική και την δράση διαφόρων μεγαλοπαραγόντων ποδοσφαιρικών ή άλλων αθλητικών σωματείων, οι οποίοι, για να καλύψουν τα κενά, που έχει η ομάδα τους σε ορισμένες θέσεις, δεν αρκούνται στο εγχώριο αθλητικό δυναμικό, αλλά προβαίνουν σε μεταγραφές αλλοδαπών αθλητών. Αποκτούν τον Γιουσούφ, τον Αλή, τον Χασάν, τον Μεχμέτ και πολλούς άλλους. Η διαπίστωση ότι με αυτόν τον τρόπο η ομάδα λειτουργεί καλύτερα εμπεδώνει την πεποίθηση στους αθλητικούς παράγοντες ότι οι μεταγραφές αλλοδαπών είναι η ενδεδειγμένη λύση για το σωματείο, εάν θέλει να διακριθεί στις εθνικές και διεθνείς  αθλητικές αναμετρήσεις. Οι πολιτικοί μας όμως, που αντιγράφουν τους αθλητικούς παράγοντες και θέλουν να κάνουν και αυτοί τέτοιες μεταγραφές, για να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, παραβλέπουν ότι με τον Γιουσούφ, τον Αλή, τον Χασάν και τον Μεχμέτ μπορεί να κλείνεις τις «πληγές» μιας ποδοσφαιρικής ή άλλης αθλητικής ομάδας, δεν «θεραπεύεις» όμως ποτέ την δημογραφική «αιμορραγία» ενός έθνους. Εάν ο Γιουσούφ, ο Χασάν και οι άλλοι χρησιμοποιηθούν ως «αιμοδότες» του αιμορραγούντος Ελληνικού Έθνους, τότε το έθνος θα πεθάνει ακαριαία.Όχι λόγω της «αιμορραγίας» του, αλλά εξ αιτίας της «μετάγγισης». Διότι βασική αρχή κάθε ασφαλούς μετάγγισης αίματος είναι η συμβατότητα του αίματος μεταξύ δότη και λήπτη.Από άλλη σκοπιά βλέποντας το πράγμα μπορούμε να πούμε ότι σε εποχή λειψυδρίας δεν γεμίζεις ποτέ τις δεξαμενές ύδρευσης με νερό από τοξική πηγή. Θα σκοτώσεις τους κατοίκους της περιοχής. Όχι από την δίψα, αλλά από το δηλητηριασμένο νερό που τους δίνεις.

Είναι βέβαια περιττό να τονίσουμε εδώ, όπως κατ’ επανάληψη έχει επισημανθεί με σχετικά άρθρα μου, ότι και «αιμοδότες» της Ελλάδος να μη κάνουμε τελικά τους λαθρομετανάστες, εάν τους αφήσουμε να «ριζώσουν» στον τόπο μας, θα μάς «πνίξουν» σε λίγα χρόνια με άλλον τρόπο: Με τον όγκο των αριθμών που διαθέτουν  πολλαπλασιαζόμενο επί 3 ή 4, όσα είναι και τα παιδιά του καθενός από αυτούς, διότι όλοι ακολουθούν την πολυτεκνία, η οποία είναι εντολή του «προφήτη». Ένας απογευματινός περίπατος σε περιοχές των Αθηνών που έχουν καταλάβει οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θα μας δείξει ως αψευδή μάρτυρα των σχετικών ισχυρισμών τα διπλά καροτσάκια με τα βρέφη που τα κυλούν τα μεγαλύτερα αδελφάκια τους.Τα αποτελέσματα της πολυτεκνίας τα βλέπουμε άλλωστε καιστο παράδειγμα που προβάλλει η Τουρκία; Ο πληθυσμός της, εξ αιτίας ακριβώς της πολυτεκνίας που ακολουθούν οι οικογένειές της, αριθμεί ήδη 80 εκατομμύρια ψυχές. Σε λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια. Εκείνοι μεγαλώνουν συνεχώς, ενώ εμείς μικραίνουμε βαθμιαία μέχρι να φθάσουμε στο μηδέν της ανυπαρξίας.

Δεν τα γνωρίζουν αυτά η κ. Σακελλαροπούλου και ο κ. Μητσοτάκης, που με περισσή επιπολαιότητα προβαίνουν στις σχετικές δηλώσεις τους για το δημογραφικό πρόβλημα;  Και καλά η κ. Σακελλαροπούλου ως εθνομηδενίστρια που είναι δεν υπολογίζει έθνη. Μετράει τα κεφάλια του «ποιμνίου», όπως ο κτηνοτρόφος τα ζώα του, και συμπληρώνει αριθμητικά εκείνα που της λείπουν, χωρίς κριτήρια επιλογής. Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν είναι εθνομηδενιστής. Εκτός εάν έχουμε πλανηθεί και ως προς αυτό, όταν τον ψηφίζαμε ως ηγέτη μιας πατριωτικής παράταξης. Ώφειλε λοιπόν αμέσως, μόλις ανήλθε στην εξουσία, να εκπονήσει ένα σχέδιο μακράς πνοής, για να ενεργοποιήσει τις αδρανείς ελληνικές μήτρες, ώστε να πάψουν πια τα σχολεία στα χωριά να είναι «νεκροταφεία», όπως τα κατάντησαν οι εθνοπατέρες μας, και να ξαναγίνουν «κυψέλες» με τον ζείδωρο βόμβο τους, όπως ήσαν παλιότερα. Μόνο τότε μπορούμε να ελπίζουμε στην σωτηρία της Ελλάδος. Όχι,  από τον Ερντογάν και τους άλλους εξωτερικούς εχθρούς που μας περιβάλλουν, αλλα από την αφασία την δική μας.

Θα χρειασθεί όμως να επανέλθουμε στο θέμα, για να συζητήσουμ στο επόμενο τμήμα του άρθρου τα προτεινόμενα μέτρα προς ορθολογική αντιμετώπισητου δημογραφικού μας προβλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ