Αρχική » Βράβευση Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ

Βράβευση Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ

από christina

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ART & ART MAGAZINE την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, όπου βραβεύθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ για την κοινωνική Του προσφορά.

Την απονομή στον Σεβασμιώτατο έκαναν ο Επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Στρατηγός Ιωάννης Ραχοβίτσας, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Στρατηγός Βλάσης Βαλατσός και ο Στρατηγός και τ. Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Ιωάννης Καμνής. Το βραβείο με τη σειρά του ο κ. Σεραφείμ το αφιέρωσε στην Ιερά

Μητρόπολη Πειραιώς που διαποιμαίνει, στους εθελοντές και στον εμπνευστή Εκδότη και πρόεδρο του Art & Art Magazine Νίκο Αμοργιανό, όπου διευθύνει με πάθος, επιτυχία και εθελοντική διάθεση το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Επίσης, μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν οι: Θανάσης Πολυκανδριώτης, Μανούσος Μανουσάκης, Βασίλης Σκουλάς, Ζήνα Κουτσελίνη, Γιάννης Μπάρδης, Γιώργος Τσούκαλης, Σταύρος Σολωμός και Ιωάννης Μακρής, ενώ τα Βραβεία παρουσίασε η Δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά.

Τέλος, παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Καλλιτέχνες, Ολυμπιονίκες, Στρατηγοί, ενώ το παρόν έδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί που κάλυψαν την λαμπερή βραδιά των Βραβείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ