Αρχική » Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer

από kivotos

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer στις 21 Σεπτεμβρίου, το «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων», του φιλανθρωπικού οργανισμού “Αποστολή” της Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει σειρά δράσεων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης σχετικά με τη νόσο.

Τη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 π.μ. – 17:00 μ.μ. θα διεξαχθούν στο χώρο της μονάδας δωρεάν τεστ δεξιοτήτων οδήγησης, από την αναπληρώτρια πρόεδρο του ΤΕΙ Εργοθεραπείας κ.Ιωάννα Κατσούρη.

Ανήμερα και την επομένη της Παγκόσμιας Ημέρας Alzheimer (21 – 22 Σεπτεμβρίου), σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο Avenue, θα διεξαχθεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου σχετικά με τη νόσο και θα χορηγηθούν από το επιστημονικό προσωπικό της μονάδας δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00μ.μ.

Τέλος και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου, θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00μ.μ. Στη δράση θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τεστ δεξιοτήτων οδήγησης και για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις:
Τηλ: 2130 227965
Email: [email protected]
FBpage: Καρέλλειο – Πρότυπο Κέντρο Alzheimer

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ