Αρχική » Ζητήστε την “Κιβωτό της Ορθοδοξίας” στα περίπτερα!

Ζητήστε την “Κιβωτό της Ορθοδοξίας” στα περίπτερα!

από kivotos

Μη χάσετε το νέο φύλλο της εφημερίδας “Κιβωτός της Ορθοδοξίας” που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας με 2 μοναδικές προσφορές!

 

ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ CD
Βυζαντινοί Ύμνοι αφιερωμένοι στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΝΙΚΟ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟ


Το CD είναι αφιερωμένο στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης που είναι μείζον πολιτιστικό θέμα. Ο αγώνας που καταβάλλουν ο Παναγιώτατος Πατριάρχης μας κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Μητροπολίτης Προύσσης και υπεύθυνος της θεολογικής σχολής κ.κ. Ελπιδοφόρος είναι παραπάνω από σημαντικός και επίπονος. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη, που προλογίζει την έκδοση, «Η υμνολογία της Ορθοδόξου ημών Εκκλησίας αποτελεί αναμφιβόλως ανεκτίμητον πλούτον και ακένωτον θησαυρών της ημετέρας πίστεως και παραδόσεως, συγκινούσα και ανυψούσα δια της καθαρότητος των ήχων και της πνευματικότητος των εκφραστικών αυτής μέσων τας ψυχάς ουχί μόνον των πιστών αλλά παντός ακροατού αυτής»

  • Συμμετέχει ο μεγάλος σολίστ του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας και η πολυμελής χορωδία “Βυζαντινές Φωνές” 
  • Αφηγείται η ηθοποιός Μιμή Ντενίση.

 

& Μαζί,
ΤΟ ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Διδαχές του Αγίου Νεκταρίου» ΤΟΥ ΠΡΕΣΒ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΑΤΣΗ

Ένα πολύτιμο ανθολόγιο με τις διδαχές του Αγίου Νεκταρίου που καλύπτει πλήρως τις πνευματικές ανάγκες των σύγχρονων χριστιανών και είναι απαραίτητο σε κάθε πιστό!

Ο άγιος Νεκτάριος (1846 – 1920), μητροπολίτης Πενταπόλεως, είναι ο δημοφιλέστερος νεότερος άγιος της Εκκλησίας μας. Η φήμη του είναι μεγάλη. Όλοι οι Έλληνες τον γνωρίζουν και αθρόα πηγαίνουν στο ιερό νησί της Αίγινας για να ζητήσουν τη βοήθειά του. Ο άγιος Νεκτάριος είναι θαυματουργός και συγκινεί ιδιαίτερα τους πονεμένους, οι οποίοι αναζητούν κάποιο στήριγμα, κάποια βοήθεια κάποια θεραπεία. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι, ενώ ευλαβούνται τον Άγιο, αγνοούν ότι υπήρξε μεγάλος συγγραφέας. 

Σε αυτό το βιβλίο ανθολογούνται οι πιο σημαντικές διδαχές του αγίου τις οποίες ο συγγραφέας έχει μεταφέρει στη δημοτική για τη διευκόλυνση του αναγνώστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ