Αρχική » Μουσουλμανικοί «κάκτοι» μάς αγκυλώνουν πάλι με τα «αγκάθια» τους

Μουσουλμανικοί «κάκτοι» μάς αγκυλώνουν πάλι με τα «αγκάθια» τους

από ikivotos

Αλεξάνδρου Π. Κωστάρα

Ομότιμου Καθηγητή Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Θράκης

Όπως γνωρίζουμε όλοι, η ζωή είναι ασύλληπτη στις επινοήσεις και ανεξάντλητη στην ποικιλία των περιστατικών που εκδηλώνονται μέσα στην κοινωνία. Αυτό το επιβεβαιώνει μια είδηση, που μάς ήλθε πριν από λίγες ημέρες από την Ελβετία, σύμφωνα με την οποία μια μουσουλμάνα ελβετικής υπηκοότητος (κατά πάσα πιθανότητα λαθρομετανάστις που πολιτογραφήθηκε Ελβετίδα και έγινε μάλιστα δημοτική υπάλληλος σε κάποιο μεγάλο δήμο της Ελβετίας), βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να σκοτώνει την ανία της τις ελεύθερες ώρες που είχε: Πήρε ένα μικρό όπλο σκοποβολής, κάτι σαν πιστόλι, βρήκε κάπου μια μεγάλη εικόνα της Βρεφοκρατούσης Παναγίας, την τοποθέτησε σε ένα σταθερό σημείο και άρχισε να ρίχνει αναρίθμητες βολές εναντίον της, εναντίον δηλ. της Παναγίας και εναντίον του Θείου Βρέφους που κρατούσε στην αγκαλία της, του Ιησού Χριστού. Δεν γνωρίζω, αν υπήρξε κάποια αντίδραση της προϊσταμένης δημοτικής αρχής για την προκλητική και απαράδεκτη ενέργεια της μουσουλμάνας υπαλλήλου της σε μια χώρα, που έχει στην σημαία της τον Σταυρό! Είναι πολύ πιθανό να μη δόθηκε καμιά σημασία στο περιστατικό, αν ληφθεί υπ’ όψη ότι σήμερα οι περισσότερες από τις λεγόμενες Χριστιανικές Χώρες της Ευρώπης (ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται και η Ελβετία) ουδεμία σχέση έχουν με τον Χριστό, άσχετα αν τα κρατικά τους σύμβολα, όπως είναι η σημαία, παραπέμπουν σε Αυτόν. Και εάν τον Χριστό μπορεί να τον προσπεράσει κάποιος, επειδή η πίστη σε Αυτόν δεν είναι πλέον συμβατή με  την εποχή μας, κατά τις ανιλήψεις εκείνων που αποστάτησαν από τον Θεό, δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο και για τις επιταγές του πολιτισμού μας, ο οποίος δεν ανέχεται να βιάζονται τα πιστεύματα των άλλων από τους κοινωνικούς μας εταίρους που δεν τα αποδέχονται. Στο όνομα λοιπόν του πολιτισμού μας θα έπρεπε οι αρμόδιες ελβετικές αρχές να ανακαλέσουν στην τάξη την ασεβή προς τα πιστεύματα των άλλων μουσουλμάνα κοινοτική υπάλληλο.

Άσχετα όμως από την στάση που μπορεί να τηρήσει κάποιος απέναντι σε τέτοια παριστατικά, το κακό δεν θεραπεύεται, διότι οι «ρίζες» του είναι βαθειές και εκτεταμένες, όπως συμβαίνει με όλους τους «κάκτους». «Κάκτοι» οι μουσουλμάνοι επιδρομείς στην Ευρώπη από την Αφρική και την Ασία, που τούς άφησαν με περισσή αφέλεια να «φυτρώσουν» στα μέρη τους, μέσω της λαίλαπας της λαθομετανάστευσης, εκείνοι που διαφεντεύουν τις τύχες διαφόρων ευρωπαϊκών λαών. Είδαμε, τί έπαθαν οι Άγγλοι και οι Γάλλοι από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, που «ρίζωσαν» ανενόχλητοι στις χώρες τους. Τούς έκλεψαν την ταυτότητα! Το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν τώρα οι «κάκτοι» και στην υπόλοιπη Ευρώπη, μέσω της πλημμυρίδας που προκαλούν σε όλα σχεδόν τα κράτη με τα κύματα της ακατάπαυστης λαθρομετανάστευσης. Και φυσικά πρωτίστως στην Ελλάδα, η οποία εξακολουθεί να δέχεται καθημερινά αναρίθμητες ροές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, μολονότι οι «δεξαμενές» της χώρας έχουν «ξεχειλίσει». Η έλλειψη οργανωμένου και αποτελεσματικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης από την ανίκανη – και σε αυτόν τον Τομέα –  Ευρωπαϊκή Ένωση ευνοεί την εξάπλωση του φαινομένου, το οποίο κάποιοι δικοί μας «φωστήρες» εδώ το βλέπουν ως μια μορφή ευπρόσδεκτης πολυπολιτισμικότητας και το στηρίζουν με τη πολιτική των ανοικτών συνόρων ! Λες και μπορούν να συνυπάρξουν και να ευδοκιμήσουν οι δικές μας παραδοσιακές «καλλιέργειες», αν τις γεμίσεις με «κάκτους». Την πολιτική των «ανοικτών συνόρων» την εγκαινίασε η απελθούσα κυβέρνηση της «αριστεράς του τίποτα» και την συνεχίζει, δυστυχώς, συγκαλυμμένα ο ψευτο-πατριώτης κ. Μητσοτάκης, παρά τις αρχικές υποσχέσεις του στον Ελληνικό Λαό ότι, όταν θα γίνει Κυβέρνηση (έτσι μάς έλεγε τότε το 2019), θα επαναπροωθήσει όλους ανεξαιρέτως τους λαθρομετανάστες. Εάν εξαιρέσει κάποιος καμιά δεκαριά λαθρομετανάστες, που τους έβαλε ο κ. Μητσοτάκηςσε σε ένα πλοιάριο στην Χίο και τους γύρισε πίσω, προφανώς για να στηθεί πειστικά το σκηνικό της τελετής, δεν έκανε τίποτε απολύτως από όσα υποσχέθηκε! Την εξήγηση για αυτό μάς την  έδωσε πρόσφατα, «κατόπιν εορτής», λέγοντας ότι τους λαθρομετανάστες τούς χρειαζόμαστε, για να λύσουμε με αυτούς το οξύ δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα! Την πλημμέλεια αυτού του λιποθυμικής εμπνεύσεως επιχειρήματος του κ. Μητσοτάκη την έχω αναδείξει κατ’ επανάληψη σε σχετικά άρθρα μου και δεν προτίθεμαι να πράξω πάλι το ίδιο. Αρκούμαι μόνο στην επισήμανση εδώ της μασκοφορίας του κ. Μητσοτάκη, την οποία ευτυχώς έχει αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός και τού αποδίδει την εκτίηση που τού αξίζει.

Κατά τα λοιπά το προαναφερθέν περιστατικό της ασέβειας προς την χριστιανική πίστη, που έλαβε χώρα στην Ελβετία, το ζήσαμε και εμείς εδώ πολλές φορές σε διάφορες παραλλαγές του  από τους δήθεν ικέτες φιλοξενίας αλαχου-ακμπαράκηδες. Πρίν ακόμη στεγνώσουν τα ρούχα τους από την περισυλλογή τους στις ακτές των νησιών μας, δεν δίστασαν να βεβηλώσουν ναούς και σταυρούς. Σαν τους βρυκόλακες που αντιδρούν οργισμένα στην θέα τους. Με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν διαρκώς εστραμμένη την κάνη του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας τους εναντίον μας, δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ αρμονική συμβίωση. Τί συμβίωση μπορεί άλλωστε να προσδοκά κάποιος με τους  «βρυκόλακες; Διερωτώμαι, τί θα συνέβαινε, αλήθεια, εάν αυτό που έκανε η μουσουλμάνα ελβετίδα κοινοτική υπάλληλος εναντίον της εικόνας της Παναγίας, το εμιμείτο κάποιος από εμάς (ιδιώτης, αστυνομικός ή άλλος υπάλληλος) πυροβολώντας συνεχώς το κοράνι του «προφήτη». Την απάντηση σε αυτή την ρητορική ερώτηση μπορεί να την δώσει ο καθένας από εμάς, εάν αναλογισθεί ότι οι μουσουλμάνοι αντιδρούν πάντα με τον πιο ακραίο τρόπο, χωρίς να διστάζουν να φτάσουν ακόμη και στην θανάτωση του αναιδούς, εάν αυτός τολμήσει να προσβάλει τον «προφήτη». Στις μουσουλμανικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ειράτα, Ιράν και άλλες) απαγορεύεται δια νόμου η δημόσια εκδήλωση οποιασδήποτε πράξης χριστιανικού περιεχομένου (φυσικά και η ανέγερση και λειτουργία χριστιανικών Ναών)! Εμείς εδώ στην Ελλάδα – δεν συζητώ για την μουσουλμανο-κρατούμενη Ευρώπη, διότι είναι αυτονόητο – τούς χτίζουμε μουσουλμανικά τεμένη με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, πέρα από τα δεκάδες άλλα που λειτουργούν οι ίδιοι  παράνομα σε όλη την Ελλάδα. Υπογραμμίζω την λέξη «παράνομα», όχι για να δείξω ότι δεν έχουν δικαίωμα οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες να λατρεύουν όπου και όπως θέλουν τον Θεό τους, χωρίς να χρειάζεται να πάρουν σχετική άδεια από κανένα – κάθε άλλο μάλιστα – αλλά, για να τονίσω ότι παραλείπουν να ενημερώσουν τις αρχές για την δράση των σωματείων, στο πλαίσιο των οποίων λειτουργούν τα τεμένη στην Ελλάδα, όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος, δεδομένου ότι τα μουσουλμανικά τεμένη δεν εξυπηρετούν μόνο λατρευτικούς, αλλά και άλλους άδηλους σκοπούς.

Κουράστηκα να ακούω ότι οι χώρες του μουσουλμανικού πολιτισμού έχουν δικό τους θεό και δικούς τους νόμους, ενώ οι δικές μας ευρωπαϊκές ή δυτικές χώρες είναι δικαιοκρατούμενες. Δεσμεύονται δηλ. στην λειτουργία τους από τα Συντάγματα που έχουν και από τις Διεθνείς Συμβάσεις που ισχύουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη όλου του πολιτισμένου κόσμου.  Ας τους αφήσουμε λοιπόν να ζουν στον σκαταδιστικό πολιτισμό στις χώρες τους. Δεν θα ανεχθούμε όμως να έλθουν εδώ και να μεταφέρουν μαζί με τα πιστεύματά τους τον σκοταδιασμό τους στην χώρα μας.  Όσοι πιστεύουμε στις αξίες του Ελληνισμού και στην προοπτική επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους, που τις εκφράζει, έχουμε χρέος να ατισταθούμε σθεναρά στην μάστιγα της λαθρομετανάστευσης  των αλαχου-ακμπαράκηδων στην Ελλάδα. Ας αφυπνισθούμε επιτέλους από τον Λήθαργο της απραξίας πριν να είναι πλέον πολύ αργά.

Πηγή: Κιβωτός της Ορθοδοξίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ