Αρχική » Κεφαλλονιά: Για καφέ με τον Μητροπολίτη!

Κεφαλλονιά: Για καφέ με τον Μητροπολίτη!

από kivotos

Ηλιόλουστο ήταν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο Αργοστόλι και ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος δεν έχασε την ευκαιρία, και κάθισε στην καφετέρια «Αντίκο», ακριβώς δίπλα από την εορτάζουσα εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα μετά το πέρας της θείας λειτουργίας. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν ήταν περίεργο να βρεθεί σε ένα τέτοιο χώρο! Άλλωστε, όπως λέγεται, το συνηθίζει τακτικά να βρίσκεται οπουδήποτε, αρκεί να είναι κοντά στη νεολαία και στο ποίμνιο του.

Έχοντας παρέα τον …εμπνευστή της ιδέας Βαγγέλη Μαζαράκη (αντιπρόεδρο της ΕΠΟ) αλλά και τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Μεσολωρά, ο κ. Δημήτριος με την απλότητα που τον διακρίνει, ανάμεσα σε πολλούς άλλους θαμώνες, είχε συζήτηση (ποιος ξέρει επί ποιών θεμάτων), σίγουρα όμως δημιουργώντας ευχάριστη έκπληξη σε περαστικούς και στη νεολαία που δεν είχε συνηθίσει ποτέ να βλέπει τον Ιεράρχη του νησιού, στο …διπλανό τραπέζι καφετέριας.

Την προηγουμενη ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος προτίμησε να πάει με τα πόδια στον εσπερινό του Αγίου Σπυρίδωνα και να συνομιλήσει με αρκετούς καταστηματάρχες στο Λιθόστρωτο. Χωρίς συνοδείες, χωρίς αυτοκίνητο και οδηγό!


Πηγή: http://e-kefalonia.net

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ