Αποκλειστική διάθεση του νέου Ιερατικού του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα έχει το βιβλιοπωλείο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Την ανακοίνωση αυτή προώθησε το εν λόγω βιβλιοπωλείο, τονίζοντας ότι πρόκειται για αποκλειστικότητα στη διάθεση του βιβλίου, κάτι που επιφέρει τιμή και ευλογία για αυτό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

Το Ιερατικόν αυτό, αποτελεί αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση της αρχικής πρώτης εκδόσεως του 1895, που είχε τίτλο << Ιερατικόν της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας>>. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το νέο αυτό Ιερατικό της Μητρός Εκκλησίας, μπορούν να το προμηθεύονται από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, πλατεία Αγίου Μηνά, Ηράκλειο Κρήτης ή να το παραγγέλνουν ηλεκτρονικά στο e-mail : [email protected]

Το νέο αυτό Ιερατικό είναι μια εξαιρετικά καλαίσθητη έκδοση, λειτουργική και κατατοπιστική, καρπός μακροχρόνιας προσπάθειας και εμβριθούς μελέτης Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής που θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα όλων των κληρικών, με βάση τη μακραίωνη πράξη και παράδοση της Μητρός Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως <<….πρός ὁμοιόμορφον, εὐσχήμονα, καί ἄμεμπτον τέλεσιν, τῶν ἱερῶν Μυστηρίων καί Ἀκολουθιῶν τοῦ νυχθημέρου>>, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στον πρόλογο του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.